reklam
reklam
hava 15° Parçalı Bulutlu
DOLAR 32,2147 % % 0.08
EURO 35,0093 % % -0.04
GRAM ALTIN 2.504,54 % % -0,24
ÇEYREK A. 4.094,92 % % -0,24
BITCOIN 70.963,44 % 6.437
SON DAKİKA
reklam
Google News

ENGELLERİ AŞAN SERGİ

Son Güncelleme :

16 Şubat 2024 - 9:35

reklam
ENGELLERİ AŞAN SERGİ
reklam

ENGELLİ bireylerin sanata ulaşmasında ve sanat ile sanatçıyı kavuşturmada köprü görevi gören Sanatta Engel Yok Vakfı, 14 Şubat özel sergisinde Bursalı sanatseverleri birbirinden anlamlı eserlerle buluşturdu.

Ressam Devrim Erbil başta olmak üzere 40 sanatçının Osmangazi Mengerler Showroom’da sergilenen eserleri, sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Sanatta Engel Yok Vakfı Başkanı Ressam Yasemin Gülderen Zanbak; sanatın önündeki engelleri kaldırmak amacıyla kurdukları vakfın faaliyetleriyle bugüne kadar çok sayıda engelli sanatçıya destek olarak eserlerini geniş kitlelerle buluşturma imkanı sunduklarını belirtti. Sanatta Engel Yok Vakfı Başkan Yardımcısı Sevgi Ataman da özel gereksinimli bireylerin sanatla olan bağlarını koparmamaları adına vakıf olarak çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Sergiyi gezen misafirler musiki sanatçılarından Nihal Arda’nın müzik dinletisiyle de keyifli anlar yaşadı.

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.